Család

Lezúzta az internetet a cica, aki folyton grimaszokat vág

A folyton grimaszt vágó macskának már több mint 30 ezer követője van az Instagramon.

Állandóan szórakoztatja gazdáit és rajongóit egy angliai macska, aki folyton grimaszol a fejével. Rich és Emma egy macskatenyésztő oldalán találtak rá Ikirura, és azonnal beleszerettek. Négy hét múlva már örökbe is fogadták a cicát, akinek saját Instagram-oldala lett. A gazdik itt dokumentálják a macska mindennapjait.

Ikiru hamar népszerűségre tett szert, mára több mint 30 ezer követője van. Minden rajongója arra kíváncsi, hogy milyen egészségügyi problémája van, amiért néha kilóg a szájából a nyelve, vagy olyan fejet vág, mintha részeg vagy ideges lenne.

Rich és Emma szerint a cicának semmi baja. Jártak vele orvosnál, aki azt mondta, hogy Ikiru makkegészséges. A nyelvét nem mindig ölti ki, ellenben amikor igen, abból szórakoztató fotók születnek, amivel ők sem tudnak betelni.

Ikiru gazdijai a világ minden tájáról kapnak üzeneteket a macska közösségi oldalán, amiben a rajongók azt írják, a grimaszokat vágó cica bearanyozza a napjukat. Reméljük, hogy a tiéteket is feldobta!

(via)

Macskás cikkek az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top