Szabadidő

Rendhagyó házfelújítás: Te is megszavazhatod, milyen legyen a családi ház falának színe

Ha belegondolunk, szomszédaink többet látják a házunkat kívülről, mint mi. Még lehet voksolni! Te melyik színre szavazol?

A karantén sokakat nemcsak pékké változtatott, de szakavatott szakivá, szobafestő-mázolóvá, asztalossá, kőművessé, stb. Unalmunkban és bezárkózásunkban könnyebb észrevenni a hibákat a legutóbbi házfelújítás után. A Landreth család és így volt ezzel,ezért eldöntötte, hogy házfelújításba kezd. Azonban gyorsan ráébredtek arra, hogy nem egyszerű kiválasztani a legmegfelelőbb színt a házhoz. Ezért gondoltak egyet, és rendhagyó közvélemény-kutatást végeztek a szomszédok körében, a szavazás azonban elterjedt a neten, és most már az egész világon lehet voksolni Landrethék otthonának új színére.

Házfelújítás: Közel 70 ezer ember szavazott már, milyen színű legyen a család házának fala.

Házfelújítás: Közel 70 ezer ember szavazott már, milyen színű legyen a család házának fala. Fotó: Unsplash

Nem akartuk, hogy a szomszédok szemét minden nap a mi házunk színe zavarja” – mondta el Brian Landreth. Ráadásul ha belegondolunk, a szomszédok többet is látják kívülről a házunkat, mint mi magunk. Ezért Landrehték gondoltak egyet, kiválasztottak öt színt, majd egy részen lefestették a színmintákkal a házat.

A szomszédok nemcsak szavaztak, hanem lefotózták a házat, és a közösségi oldalakon is megszavaztatták a kívánt színt, így eddig 70 ezer szavazat érkezett be. Egyébként még lehet voksolni ezen a linken.

Te melyik színre szavazol?

(via)

További híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top