Szabadidő

A hullámvasutazó mackók mosolyt csalnak az arcodra

Az állatvédőknek sem kell aggódni, élő állatoknak nem esett baja a különleges reklámvideó forgatása során.

Egy holland vidámpark, a Walibi Holland különleges megoldással adja hírül, hogy a koronavírus-járvány csillapodását követően ismét megnyitja kapuit a nyilvánosság előtt.

A park Youtube-csatornájára ugyanis az alábbi video került fel, amely az egyik legnépszerűbb játékot, az Untamed nevet viselő hullámvasutat reklámozza.

A hasonló szerkezeteket nyilvántartó Coaster Grotto adatai szerint az Untamed hullámvasút egy kör során ötször fordul fejjel lefelé, egy helyen pedig több mint 35 métert zuhannak az utasok, ami több mint egy tízemeletes ház magassága. A szerkezet csúcssebessége több mint 90 km/h. Így néz ki rajta egy kör:

A járvány idején természetesen ez a vidámpark is zárva tartott, így a reklámvideón nem szerepelhettek valódi utasok, a Walibi vezetősége ezért úgy döntött, hatalmas plüssmackókat ültetnek a hullámvasút üléseibe.

A látvány rendkívül mókás, mivel a hullámvasút mozgása miatt a macik egyike-másika úgy néz ki, mintha a tájat szemlélné, de a menetszél miatt a karjukat is lengetik, mintha csak örömükben integetnének szórakozás közben.

A felvétel egyben azt is megmutatja, mennyire biztonságos a hullámvasút, a mackók ugyanis természetesen nem tudnak kapaszkodni, csupán a biztonsági hám tartja őket a helyükön.

További cikkeink medvékről, mackókról:

Hullámvasutazó medvék reklámozzák a vidámparkot

Képünk illusztráció, ez nem a Walibi Holland vidámpark hullámvasútja (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top