Szabadidő

Egy napraforgó is megirigyelné, amit ez a kiskutya művel

A négylábúnak fura mániája, hogy mindig pontosan oda feküdjön, ahol sütkérezhet egy kicsit.

A Nellie nevű tacskó sok szempontból csodálatos jószág. Kezdjük azzal, hogy eszméletlenül cuki, erről az Instagram-oldalán számos fotó is tanúskodik. Például ez itt:

De ha esetleg a fenti kép nem oldotta volna le a kedves olvasó cukiság-reléjét, akkor álljon itt egy kép egy picit korábbról, amikor Nellie még tacskókölyöknek is picike volt.

De megemlékezhetünk tanítanivaló stílusérzékéről is, hát mennyire jól áll neki ez a szín:

https://www.instagram.com/p/CBGB3ebJyRb/?utm_source=ig_web_copy_link

A most három hónapos blökinek gazdája, Freddy Masters szerint különleges hatódik érzéke van, ugyanis csak ott hajlandó szunyókálni egyet, ahová odasüt a nap. Ezt azonban annyira tökéletesen csinálja, hogy rendszeresen megtalálja azokat a helyeket, ahol pont annyi napfény esik be az ablakon, amibe őtacskósága kényelmesen belefeküdhet.

View this post on Instagram

Perfect spot for a perfect sploot

A post shared by Nellie The Sausage Pup (@nelliethesausagepup) on

Bár a napfényért még a kényelmet is hajlandó néha feláldozni. A gazdija ugyanis a The Dodo-nak nyilatkozva elárulta, hogy Nellie artistákat megszégyenítő hajlékonysággal tekeri bele magát a kisebb “napfoltokba”, sőt, egyszer azon kapták, hogy a fejét a falon nyugtatja, mivel épp oda sütött a Nap.

Lássuk be, ha valakinek igazán bejött az élet, az nem lehet más, mint Nellie, a napvadász!

További cikkeink cuki kutyákról:

Csak a napsütésben hajlandó aludni a cuki tacsi

Bár ez a tacsi is nagyon cuki, ő nem Nellie, hanem egy másik tacskókölyök

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top