nlc.hu
Szabadidő

TakerOne graffiti

Tízméteres óriásmókust készített a híres magyar graffitis

Azt nem tudni egyelőre, hol található a városban az óriásmókust ábrázoló graffiti.

TakerOne egy ismert magyar graffitis, ő volt az, aki három évvel ezelőtt Bud Spencer halálakor a színész előtti tisztelgés jegyében a Filatorigátnál található legál falra felfújt egy portrét. Most egy egészen más jellegű, de a maga nemében különleges graffitit fújt fel megrendelésre, számolt be róla az Index.

Óriásmókus graffiti készített a híres magyar graffitis

Óriásmókus. Forrás: Facebook TakerOne

TakerOne a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy egy egészen különleges graffitit készített az elmúlt napokban. Megrendelésre fújt fel hat darab tízméteres acélsilóra egy mókust.

Alkotása egy héten keresztül készült, a megrendelői annyit kértek, hogy valami természetközeli téma legyen, ő pedig egy mókus mellett döntött. Azt nem árulhatta el egyelőre, hogy hol található a graffiti, de egyébként is magánterületről van szó.

Taker 2015-ben nyilatkozott az nlc-nek, akkor azt mondta a graffitizésről: “Van, hogy csak festeni szeretnék nagyon, számomra élmény a szabad ég alatt óriási felületeket színessé, érdekessé varázsolni. Ilyenkor szinte mindegy, hogy mit festek, persze ilyenkor is olyat, ami valamiért megtetszett. Máskor viszont konkrét témával kapcsolatban szeretnék festeni, kifejezni valamit, ilyenkor ez a része válik fontosabbá, és az eredményért festek elsősorban, kevésbé a folyamatért.”

További híreink hasonló témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top