Szabadidő

Bollywood felfigyelt a Liza, a rókatündérre: készülhet a remake

Magyar filmek ritkán kerülnek a külföldi filmesek látóterébe, így a Liza, a rókatündér esete már most kivételes. Indiai filmesek szeretnék elkészíteni a remake-jét.

Ujj-Mészáros Károly filmje, a több díjat elnyert Liza, a rókatündér már a bemutatása idején is meglepetést okozott, hiszen senki sem számolt azzal, hogy ilyen sok nézője lesz. A magyar.film.hu hozta le a hírt, hogy bollywoodi filmesek Aafat-e-Ishq címmel készítenék el a hindi nyelvű remake-et, és a tárgyalások még jelenleg is folynak a magyar jogtulajdonosokkal.

Neha Sharma, a színésznő, aki Liza szerepét alakítja majd az új változatban (fotó: Prodip Guha/Getty Images)

Neha Sharma, a színésznő, aki Liza szerepét alakítja majd az új változatban (fotó: Prodip Guha/Getty Images)

A filmbe beleszeretett az indiai változatban majd Liza szerepét alakító bollywoodi csillag, Neha Sharma is, akit 2014-ben az FHM magazinban beválasztottak minden idők legszexibb női közé, és akit több mint tízmillióan követnek az Instagramon.

“Imádtam a magyar filmet, de amellett, hogy minél több inspirációt próbálok nyerni belőle, az a célom, hogy a sajátommá formáljam a karaktert. Rendkívül lelkes vagyok, és kíváncsian várom, mit szólnak majd a rajongóim, amikor meglátnak ebben a szerepben. A filmben egyaránt van humor, szerelem, szexuális vágy és horror, és ez egy nagyon érdekes jövőbeli látványossággá teszi”

Az eredeti filmben Balsai Móni alakította Lizát, aki megosztja az otthonát egy japán szellemmel, aki sorra követi el a merényleteket azon férfiak ellen, akik betoppannának a nő életébe. Legutóbb Hollywood figyelt fel egy magyar filmre: Till Attila Tiszta szívvel című mozijában a Vészhelyzetből ismerős Noah Wyle akar tévésorozatot készíteni.

Olvasnál még Balsai Móniról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top