nlc.hu
Szabadidő

Ellenállhatatlan papok a filmvásznon

5 vonzó pap a filmvásznon, akitől kitértünk a hitünkből

A papokról alapvetően nem pont a szexi jelző jutna az ember eszébe, de van jó pár film, amiben kifejezetten vonzó férfiak alakították a papok szerepét.

Lehet, hogy a purgatóriumban végezzük, amiért szexi jelzővel illetünk papokat, még akkor is, ha szerencsére csak kitalált figurákról van jelen esetben szó. A következő öt filmben/sorozatban márpedig szexi papok játszanak főszerepet, mi pedig örömmel legeltetjük a szemünket a filmvásznon.

Fleabag

A Fleabag című sorozatban Andrew Scott igazán felforrósítja a képernyőt, attól függetlenül, hogy pont papot játszik a szerepe szerint. Már Moriarty szerepében is imádtuk a Sherlock sorozatban, hát még most, amikor szerelmes lesz pap létére a főszereplő nőbe, és láthatjuk, ahogy viaskodik saját magával.

5 pap, akiért rajongunk a filvásznon

Andrew Scott a Felabag című sorozatban laza papot játszik (Kép: IMDb)

The Order

A bűn rendje magyarul a címe annak a filmnek, melyben Heath Ledger játssza el a szívdöglesztő papot, akiért nem tudunk nem rajongani. A történet szerint ráadásul nyomozós papról van szó, ami még szexibb párosítás.

Angels and Demons

Az Angyalok és Démonok című filmben Ewan McGregor a pápa jobb keze, és nem mellesleg a világ legszebb papja. A szerepe szerint azonban sajnos maximálisan betartja a katolikus egyház minden szabályát, sőt, pápa akar lenni, úgyhogy esélyünk sem lenne nála.

5 pap, aki elrabolta a szívünket a filmvásznon

Az Angyalok és Démonok című filmben egy pap rabolja el a szívünket (Kép: IMDb)

The young pope

Az ifjú pápa sorozat kissé lázadó pápáját Jude Law alakítja, akit imádtunk minden percben. Szerencsére a nemrég indult Az új pápa című sorozatban is szerepel John Malkovich oldalán, ami már nehezebb dió, mert mindkettőért rajongunk, és nem tudunk választani, hogy melyikük a szexibb pap ebben az esetben.

True Confessions

Bár korántsem teljes a lista öt szereplővel, mert akadnak még a filmtörténetben bőven szexi papok, de Robert De Nirót nem lehet kihagyni a felsorolásból. A szerelmünk iránta már A Keresztapában végtelenné vált, úgyhogy természetesen akkor is elolvadtunk tőle, amikor a Gyónás gyilkosság után című filmben láttunk papnak felszentelve.

Papok, akiket imádtunk a filmvásznon

Robert De Niro, az örök kedvenc, papnak is csodálatos (Kép: IMDb)

Még 5 film tele papokkal, amit meg kell nézni:

Ajánlunk még filmeket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top