Szabadidő

Már úgy volt, hogy vége, most mégis folytatják A koronát

Alig fél évvel azután, hogy bejelentették, az ötödik évaddal zárul A korona című tévésorozat, a Netflix közölte, hogy mégis elkészül a hatodik évad a brit királyi család életéről.

A korona eddig nem tervezett, hatodik évada a 2000-es évek elején játszódik majd. Februárban még arról írtunk mi is, hogy az ötödik szezonnal befejeződik a sorozat, ám a Netflix csütörtökön a Twitteren hírül adta, hogy a sorozat alkotója, Peter Morgan szeretné igazságosan lezárni a gazdag és bonyolult történetet, ők pedig nem állják útját. A hatodik azonban tényleg a befejező évada lesz a szériának.

Morgan a Variety filmes szaklapnak elmondta: a hatodik évad nem visz közelebb napjainkhoz, de lehetővé teszi, hogy részletesebben elmerüljenek abban az időszakban. Várhatóan többet foglalkoznak majd Károly herceg és Diana kapcsolatával is.

A korona sorozat

A korona, 4. évad (forrás: Netflix)

A negyedik évad forgatása március közepén fejeződött be, éppen a koronavírus-járvány miatti karanténszabályok bevezetése előtt. Az évadban Olivia Colman alakította II. Erzsébet királynőt, az új epizódok várhatóan még idén a képernyőre kerülnek. Az ötödik évadtól már Imelda Staunton játssza majd a királynőt. Múlt héten jelentette be a Netflix, hogy Margit hercegnő szerepét Lesley Manville kapta.

Nekünk is vannak történeteink a brit királyi családról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top