Szabadidő

50 órán át énekelt Elvis-dalokat az új világrekorder

Ennyi időn át ébren maradni sem kis teljesítmény, hát még énekelni.

Kjell Henning Bjornestad norvég Elvis-imitátor emberfeletti tettet hajtott végre most szombaton. Pontosabban a produkció befejezése esett csak szombatra, Kjell ugyanis összesen 50 óra, 50 perc, 50 másodpercen át zengte Elvis Presley dalait, és ezzel meg is döntötte a korábbi világrekordot, még hozzá nem kevesebb, mint hét teljes órával.

Kjell Henning Bjornestad norvég Elvis-imitátor emberfeletti tettet hajtott végre. (Fotó: Facebook/Kjell Elvis Digital Show)

Kjell Henning Bjornestad norvég Elvis-imitátor emberfeletti tettet hajtott végre. (Fotó: Facebook/Kjell Elvis Digital Show)

Az előző bajnok a német Thomas “Curtis” Gaethje 16 éven át volt a csúcsteljesítmény birtokosa.

Soha többet nem fogok ilyet csinálni – mondta a Kjell Elvis művésznéven emlegetett norvég az elképesztő produkció után, ami közben kávé helyett gyömölcsökkel, smoothie-kkal és energiaszeletekkel próbálta tartani magában az erőt. De azért a két nap, két éjszakán át tartó dalolás végére alaposan berekedt – írja a barrons.com.

Egy részlet a dalfolyamból:

via

Érdekes világrekordok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top