nlc.hu
Szabadidő
Sorra törlik a zenekarok a koncerteket, az Apostol mégis megtartja az Arénás buliját

Sorra törlik a zenekarok a koncerteket, az Apostol mégis megtartja az Arénás buliját

Hiába fújják le sorban a zenei fesztiválokat, az augusztus 28-ra tervezett Apostol koncert nem marad el.

Maximum klub- és garázskoncertekben reménykedhetnek a zenekedvelők mostanában, miután a kormány friss döntése szerint augusztus 15 után is tiltott zónában maradnak az 500 főnél nagyobb zenei rendezvények. Azonban van egy zenekar, melynek rajongói mégsem maradnak nagykoncert nélkül: az Apostol ugyanis így is meg tudja tartani a tervezett Aréna koncertjét – írja a Broadway Jegyiroda Facebook oldala.

Az Apostol zenekar teljes pompájában (fotó: a Broadwy Jegyiroda Facebook oldala)

Az Apostol zenekar teljes pompájában (fotó: a Broadwy Jegyiroda Facebook oldala)

A koncert megtarthatósága egy kiskapun múlott. A jogszabályok értelmében ugyanis ültetett rendezvényt lehet tartani 500 fő fölött is, márpedig az Arénában erre a lehetőség biztosított, és itt minden jegyvásárló helyre szóló jeggyel, ülve élvezheti majd, amikor azt énekli majd a5 50 éves zenekar, hogy „Nem tudok élni nélküled”.

A maszk használata nem lesz kötelező, de javasolt. Arra kérik a rajongókat, hogy a jegyeket online vásárolják meg, a koncerten pedig tartsák egymástól a távolságot. A büfék munkatársai maszkot viselnek majd, a bejáratoknál pedig kihelyezett kézfertőtlenítők lesznek. Kérdés, hogy jó ötlet-e pont egy olyan zenekarnak koncertet adnia, melynek rajongói nagyrészt a veszélyeztetett korosztályból kerülnek ki, miközben a fiatalok ízlését kiszolgáló zenekarok garázskoncert-fogságra lettek beállítva. A jegyiroda Facebook-posztja alá egyébként haragos kommentek egész sora érkezett, sokan nem tartják helyesnek, hogy pont ezt a koncertet tarthatják meg a nyáron.

A koronavírus miatt sorra kell hoznunk az áldozatokat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top