nlc.hu
Sztárok

Majka reakciója a fesztiválok elmaradására

Majka röviden és tömören reagált a kormány bejelentésére

A rapper ezúttal nem fakadt ki a közösségi oldalán. Röviden és tömören reagált arra, hogy a kormány döntése miatt idén elmaradnak a nyári zenei fesztiválok.
Majka

Beigazolódott Majka félelme, elmaradnak a nyári fesztiválok. Óriási pofon a hazai könnyűzenei ipar számára, hogy a kormány csütörtöki döntése értelmében augusztus közepe után sem lehet 500 főnél nagyobb rendezvényeket tartani. A bejelentés után a szervezők sorra mondták le a nyári fesztiválokat. A legtöbben azt kérik, ne váltsák vissza a jegyeiket és bérleteiket, mert azokat jövőre is beválthatják majd. 

A koronavírus-járvány miatt hozott korlátozó rendelkezések növelik a zeneiparban dolgozók létbizonytalanságát, egyre többen megszólalnak ennek kapcsán, többek közt Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere és Majka is. A rapper többször fakadt ki közösségi oldalán a témában, legutóbb azoknak üzent, akik szerint amíg nincsenek koncertek, a zenészek elmehetnének dolgozni.

Majka a kormány tegnapi döntésére, és az azt követő bejelentésekre is reagált. Ezúttal azonban nagyon röviden és tömören fogalmazott:

Ez van ! Off....

Közzétette: Majka – 2020. július 30., csütörtök

A kommentekből kiderül, Majka rajongói is szomorúak a fesztiválok és koncertek elmaradása miatt. Többen ismét azt javasolják, hogy a koncerteket a focistadionokban kellene tartani.

Olvass még Majkáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top