Szabadidő

A lányom pasiját szeretem

A lányom pasiját szeretem című darab igazi jutalomjáték a két főszereplőnek.

Nagyon bejött a Spirit Színházban bemutatott A lányom pasiját szeretem című darab a Nézőtéren innen és túl bloggerének. Az alaptörténet egyszerű: egy fiatal lány, Nora (Banovits Vivianne) beleszeret egy nála legalább 30 évvel idősebb pasiba, Melvinbe (Schlanger András), akivel elmennek az anyja, Abigel (Hegyi Barbara) nyaralójába egy hétvégére.

Hegyi Barbara lubickol a szerepben

Hegyi Barbara lubickol a szerepben

Ám időközben váratlanul megjelenik az anyja és annak leszbikus húga (Kocsis Judit). A férfi a Noraval való legelső aktus előtt szívinfarktust kap, a lány  ezután lelép a nagynénjével, az anyára marad lánya udvarlójának ápolása, akihez hiába küldenek ki egy ápolót, ő inkább maga oldaná meg ügyes-bajos dolgait. Nora és Melvin végül szakítanak. Abigel pedig beleszeret lánya volt barátjába, aki azelőtt sose szeretett vele egykorú nőt, épp ezért nem is tudja milyen egy kapcsolat.

Ha szívesen megnéznéd Hegyi Barbarát és Schlanger Andrást, akkor irány a Spirit színház, de előbb olvasd végig a kritikát!

Olvass többet Hegyi Barbaráról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top