Szabadidő

Égett a lába és a háta, és megkérte barátnője kezét

A kaszkadőr odahívta a szerelmét egy fotóstúdióba, de a nő nem hitte volna, hogy ez vár rá.

Riky Ash profi kaszkadőr, és szakmájához méltón kérte meg a barátnője, Katarina Dobson kezét: miközben letérdelt elé, és megkérdezte, hogy hozzámegy-e, lángolt a háta és a lábai.

A nővérként dolgozó nő csak annyit bírt mondani, hogy igen, noha ebben a pillanatban nem is nagyon kell több. A eljegyzési sztoriban a másik csavar, hogy az egyébként koronavírusos betegekkel foglalkozó Katrina azt hitte, hogy azért kell egy fotóstúdióba mennie, hogy készítsenek a brit egészségügyi szolgálatnak egy sorozatot, de hát nem ez történt. “Amikor Riky lángra gyúlt, észrevettem, hogy a keze a zsebében van – mondja Katarina. – Szóltam is neki, hogy azonnal vegye ki, és akkor persze már ott volt a gyűrű.”

Riky mindehhez annyit tesz hozzá, hogy szerinte Katarinát annyira lesokkolta, ami előtte történt, hogy alig bírta kinyögni az igent. Riky a karriere során olyan arcok mellett dolgozott kaszkadőrként, mint Richard Burton and Johnny Depp.

Igen, igen, igen: 

(via Metro)

Fotó: Pixabay

Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top