Szabadidő

Elküldték egy edzőteremből, mert „túl sokat mutatott magából”

Gabi Goddard felháborítónak tartja az ügyet és panaszlevelet írt a vezetőnek.

Szürke biciklisnadrágban és egy fekete topban edzett Sydney-ben Gabi Goddard, amikor egy tanárnő odament hozzá és azt kérte, menjen haza átöltözni.

Gabi megszégyenítve érezte magát, és amikor a terem egyik munkatársától megkérdezte, mire vélje ezt a kérést, azt a választ kapta, hogy iskolás gyerekek is éppen az edzőterembe vannak és a tanár attól félt, hogy túl sok bőrt látnak.

Gabi mérgében lefotózta a teljesen átlagos edző szerelést és elmagyarázta, hogy ráadásul nagyon meleg nap volt és a teremben nem működött légkondi:

Gabi Goddard

(Fotó: Instagram)

Gabi ezért Instagramon elmondta, hogy panaszlevelet is írt az edzőterem vezetőjének és az iskola igazgatójának is, amire egyelőre nem kapott választ. Másik termet keresett magának, azóta ott edz és azóta sem kifogásolták a ruháit.

A poszt rohamosan terjed és szinte mindenki egyetért a nővel, főleg azzal, hogy senki ne mondja meg neki, mit vegyen fel.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top