nlc.hu
Szabadidő
Colorado államban már automatákból vásárolhatunk füvet

Colorado államban már automatákból vásárolhatunk füvet

Amerika sok államában legális a fűvásárlás, ami a boltokban hosszadalmas folyamat. Ezen kívánnak most segíteni a fűautomaták bevezetésével.

Sok panasz éri a legális fűboltokat azért, mert nem bírják a keresletet, és sokszor csak nagyon hosszas sorban állással lehet füvet vásárolni náluk. Ez részben annak köszönhető, hogy az eladók hosszasan el szoktak beszélgetni a vevőkkel, és fajtákat ajánlanak nekik, ami jelentősen megnöveli a vásárlásra fordított időt. A tapasztaltabb fűvásárlókat, akik pontosan tudják, milyen árut akarnak ez igencsak zavarja, és pont nekik találta ki a fűautomatákat az Anna nevű cég – írja a ladbible.

Így fest egy Anna fűautomata

Így fest egy Anna fűautomata

Eddig Pueblo város lakói jártak a legjobban, ott ugyanis már négy automatával szolgálják ki a vevőket, és a terv szerint hamarosan jön az első automata Aurora városában is. Idén további automaták felállítása várható Coloradoban és Massachussetts állam is sorra kerülhet, jövőre pedig Nevadában, Kaliforniában és Kanadában jöhetnek a további fűautomaták. A jelenlegi járványhelyzet amúgy is nekik kedvez, mert ezzel a vásárlásfajtával csökkenthető az emberek közti interakciók mennyisége. A gépeket gyógyszertárakban állították fel, hogy megakadályozzák a kiskorúakat a használatukban, és érvényes okmánnyal kell igazolniuk magukat a vevőknek vásárlás előtt. Az automaták 2000 adagnyi füvet képesek tárolni, és egy app segítségével akár előrendelni is lehet a termékeket, ami tovább gyorsítja a legális kannabiszvásárlás folyamatát.

További kannabiszos híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top