nlc.hu
Szabadidő

Kanye West-féle keresztény TikTok

Kanye West keresztény TikTok-ot szeretne

JesusTok néven jegyeztetné be a TikTok új keresztény, egyben gyermekbarát változatát Kanye West, mert mint mondja, vannak problémái a kínai applikáció jelenlegi verziójával.
Kanye West - Fotó: Getty

A 43 éves rapper azt állítja, hogy valamelyik nap a kislányával nézegette a népszerű közösségi média platformra feltöltött tartalmakat, ám egyáltalán nem tetszett neki, amit a TikTok-on látott. Szerinte sokkal jobb, élhetőbb megoldás lenne, ha hasonló formátumban, mégis létrejönne az alkalmazás egy jóval gyermekbarátabb verziója.

Kanye West azt már a Twitteren fejtette ki, hogy egy JesusTok nevű alkalmazás jelent meg lelki szemei előtt, amely használata során a gyerekek jóval nagyobb biztonságban vannak, akárcsak a világ, „ámen” – tette hozzá második bejegyzése végén a rapper.

Kanye kifogásai és kritikái valóban megállják a helyüket, hiszen a TikTok jelenlegi működése valóban nem könnyíti meg a kívánt tartalom megtekintését, miután az algoritmus elsősorban a korábbi interakcióinkból táplálkozik. Mi pedig annyiban választhatunk, hogy végignézzük vagy leállítjuk-e a videót, amit az alkalmazás felajánl nekünk. Főleg azok után, hogy a TikTok-ot világszerte elsősorban gyerekek, tizenéves kamaszok használják, akik nem mindegy, hogy milyen tartalmakkal találkoznak az oldalon.

A TikTok jövője jelenleg kétséges az Egyesült Államokban, miután Trump elnök kilátásba helyezte, hogy betiltja a kínai applikációt az országban, mert szerinte a mobilos applikáción keresztül gyűjt titkos adatokat a TikTok-felhasználókról a Kínai Kommunista Párt. Ki tudja, ha tényleg betiltják az alkalmazást, jöhet a keresztény amerikai verzió, a JesusTok? 

(via LadBible)

Nem ez Kanye West első formabontó ötlete: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top