nlc.hu
Szabadidő

Hirdetésben keresett barátokat az idős férfi

Ezrek jelentkeztek az idős férfinél, aki hirdetésben keresett barátokat a felesége halála után

A 75 éves férfit borzasztóan kínozta a magány felesége halála után, ezért hirdetésben keresett beszélgetőpartnert. Most annyi a jelentkező, hogy enni is alig marad ideje.
Idős férfi ül magányosan egy padon

A 75 éves Tony Williamsnek idén tavasszal hunyt el a felesége rákban, az Angliában élő férfi pedig teljesen egyedül maradt. Gyerekük nem születhetett, a családjuk pedig nincs a közelben.

Tony hamar rájött, hogy nem bírja majd sokáig, ha napokig nem szólhat senkihez, ezért újságban, névjegykártyán és az ablakába kitett poszteren hirdette, hogy barátkozna. Nem szeretne semmit, csak beszélgetni.

Egy hónappal azután, hogy az idős férfi története bejárta a világot, mindenki Tony barátja szeretne lenni. Több ezer e-mailt kapott, legalább százan hívták telefonon, és az üzenetrögzítője is megtelt, enni is alig marad ideje. Keresték az Egyesült Államokból, Kanadából, Ausztráliából, a Közel-Keletről, Spanyolországból és Izlandról is.

  • Elsőként az angol tévés műsorvezető Esther Rantzen hívta, akivel vagy 20 percet beszélgettek, és a nő azt ígérte, pár hét múlva ismét keresni fogja.
  • Egy Margaret nevű nő Floridából telefonált, és meghívta magához az Egyesült Államokba.
  • Egy tanár felajánlotta, hogy a diákjai levelet írnak neki. Tony pedig azt ígérte, bemegy majd az iskolába, hogy személyesen is találkozzon a gyerekekkel.

Bár most hatalmas az érdeklődés, Tony tudja, hogy ez hamar elmúlik. De abban bízik, hogy néhány emberrel hosszabb távon is megmarad a kapcsolat.

(Unilad)

(Kiemelt kép: illusztráció.)

Tippek magány ellen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top