Otthon

Meghalt a felesége, poszterrel keres barátokat a magányos idős úr

Most, 75 évesen vesztette el a feleségét Tony, akinek senki mása nem volt. Már mindent kipróbált, de képtelen barátokat szerezni.

Kétségbeesésében egy ablakába ragasztott poszterrel keres barátokat egy 75 éves brit férfi, miután tavasszal meghalt a felesége, és teljesen egyedül maradt – írja az Unilad. Az Altonban élő Tony Williams általában napokig nem beszél senkivel, nem azért, mert nem szeretne, hanem mert nincs körülötte senki. Felesége, Jo idén tavasszal hunyt el rákban, nem sokkal azután, hogy a pár a takaros környékre költözött. 

Az orvoskarrierből nyugdíjba ment Tonynak és Jónak nem születhetett gyereke, és családjuk sincs a közelben. A férfi felesége halála után hamar rájött, hogy ezt így nem sokáig bírja majd, ezért újságban hirdette – nem is olcsón, 120 fontért –, hogy barátkozna. Nem szeretne semmit, csak beszélgetni, mint mondja, „nem azt szeretném, hogy nézzék, ahogy sírok”. Még névjegykártyákat is készített a felhívással, ezeket a helyi szupermarketben, vagy sétálás közben osztogatta, eredménytelenül.

Most pedig kitűzte a posztert a következő szöveggel: „Elvesztettem Jót, feleségemet és lelki társamat. Barátaim nincsenek, senkihez sem szólhatok. A szüntelen, 24 órás csönd elviselhetetlen szenvedés. Segít valaki?”

Jóval 35 éve ismerkedtek meg. Egyidősek voltak. Házasságuk, mint mondta, „tökéletes harmóniában telt”. Egyelőre a poszter sem hozta meg a várt eredményt.

Kiemelt kép: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top