nlc.hu
Szabadidő

Kecskegida találkozik az anyjával

Szívmelengető videó: újra találkozott az anyjával az elveszett kecskegida

Egy elveszett kis kecskének emberek segítettek, hogy újra megtalálja az anyját. Megható felvétel készült a találkozásról.
Kecskegida

A Fülöp-szigeteken élő Ken Arceo és a családja egy gödörbe esett kecskegidát talált, a fiatal állat nem tudott kiszabadulni. Mivel a nyájat sehol sem látták, ezért estére befogadták a kisgidát.

Ken azt olvasta, hogy a kiskecskék érzékenyek a hidegre, ezért a férfi a gida mellett aludt, és miután észrevette, hogy a kecskebébi a pólóját rágcsálja, kétóránként tejet adott neki.

Bár nagyon odaadóan gondoskodott az állatról, nem tervezte, hogy megtartja a kecskét. Körbekérdezett a környéken, de senkinek nem hiányzott a gida. A tulajdonosa helyett viszont a kecske családját találta meg, ugyanis kérdezősködés közben összefutottak egy csapat kecskével.

A Shawarmának nevezett kecskét letette a földre, és várta, mi fog történni. A gida elkezdett hangosan sikoltozni, majd a nyájból kivált egy kecske, az anyja, amelyik a kicsi felé futott, és végre újra találkoztak. Mintha csak egy filmben látnánk a szívmelengető jelenetet:

(Unilad)

(Kiemelt kép: YouTube / KD Arceo)

Még több szerető állat az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top