nlc.hu
Szabadidő

Napsütéssel folytatódik az ősz

Nagyot fordul az időjárás, a héten 21 fok is lehet

Kellemes őszi idő várható a következő napokban, vasárnaptól több órára kisüt a nap, csapadék nem valószínű, akár 21 fokig is melegedhet a levegő.
Napsütéses őszi táj

Az elmúlt napok esős és borús időjárása után már nagyon ránk fért egy kis napsütés. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap tényleg kisüt a nap, és a héten is a kellemesebb arcát mutatja az ősz.

Vasárnap az ország nagy részén változóan felhős időre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel, legfeljebb néhol fordulhat elő kisebb zápor. Délutánra az északkeleti, keleti tájakon is szakadozni kezd a felhőzet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 15 fok között várható, délnyugaton, délen lesz enyhébb az idő. Késő estére általában 4 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Hétfőn Változóan felhős idő, többórás napsütés várható, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul.

Kedden gyengén felhős, napos idő valószínű csapadék nélkül, de a Dunától keletre az éjszaka képződő köd és rétegfelhőzet tartósabban is megmaradhat. A déli szél a Dunántúlon megélénkül, sőt a nyugati megyékben meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

Szerdán döntően fátyolfelhős idő várható szűrt napsütéssel, csapadék nem lesz. A déli, délnyugati szél megerősödik, sőt délnyugaton viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul.

Használd ki a jó időt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top