Szabadidő

Zenekar és közönsége is Covid-buborékot kapott a stadionkoncerten

Igen, jól látjátok, a közönség minden egyes tagját külön-külön buborékba bújtatta az őrültpop-zenekar.

Autóskoncert a Tancskapdával? Lárifári! Buborékkoncert a Flaming Lipsszel! Az amerikai bolondpop-zenekar, amely ügyesen vegyíti a sistergő-kattogó elektronikát, az ezredforduló tájékán népszerű, úgynevezett gitárzenét és a hatvanas évek pszichedéliáját immár évtizedek óta, mindig híres volt arról, hogy imádja a buborékokat. Wayne Coyne frontember legalábbis rendszeresen felfújható, átlátszó buborékban jelenik meg közönsége előtt, aztán legfeljebb kibújik belőle, persze csak azután, hogy az egész közönségen átgyalogolt, mint valami stage diving-olni igyekvő marslakó.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Wayne Coyne (@waynecoyne5) által megosztott bejegyzés, Okt 17., 2020, időpont: 2:22 (PDT időzóna szerint)

Ez a mániája most különös aktualitást kapott, és ezt persze ki is használták: Oklahomában (a zenekar szülővárosában) igazi buborékkoncertet adtak, ahol a zenészek és a közönség is megkapta a felfújható védőburkot – egyenként. Az ötlet már korábban kipattant a zenekar egyik tagjának fejéből, akkor még inkább művészeti aktusnak szánták az amúgy kivitelezhetetlennek tűnő elmebajt. Most meg, koronavírus idején máris nem tűnik annyira őrültnek az elgondolás. Pontosabban az egész világ megőrült, úgyhogy ezzel tényleg nem lógnak ki. Plusz az is kiderült, hogy egy csomó minden kivitelezhető, amiről eddig nem gondoltuk.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Yessss!!! Last night at @criterionokc !!! Thank you ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Wayne Coyne (@waynecoyne5) által megosztott bejegyzés, Okt 13., 2020, időpont: 9:03 (PDT időzóna szerint)

A látvány teljesen szürreális, ezt mondanunk sem kell. Szerencsére videó is készült. 

Kiemelt kép: Instagram/waynecoyne5

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top