Szabadidő

Exkluzív filmklip: a Becsúszó szerelem megmutatja, milyen nehéz elmondani egy gyereknek, hogy örökbe fogadták

Ötvös András, Gombó Viola Lotti, Stefanovics Angéla és Thuróczy Szabolcs főszereplésével novemberben új romantikus vígjáték érkezik a mozikba Becsúszó szerelem címmel. Ebben az exkluzív klipben megnézhetitek a film egyik legviccesebb jelenetét.

Gyula és Mariann gyereket szeretne, de nem jön nekik össze. Egy idő után belátják, hogy az örökbefogadás maradt az egyetlen lehetőségük, és ekkor elkezdenek tanfolyamra járni. Ezt mutatja meg most a Becsúszó szerelemből ez a pompás kis jelenet, amiben Gyula azt próbálja elmondani kissé bénán egy játékbabának, hogy örökbe fogadták.

A jelenetben Ötvös András mellett Stefanovics Angélát és Tenki Rékát láthatjuk, de a film története ezzel még nem ér véget. A páros ugyanis beköltöztet magához egy intézetis, terhes cigánylányt, hogy majd az ő gyerekét neveljék fel sajátjukként, de ez komoly bonyodalmakhoz vezet. A Becsúszó szerelem november 12-től látható a mozik műsorán.

Olvasnál még magyar filmekről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top