Szabadidő

90 km/óra helyett 191 km/órával száguldozott

A gyorshajtót Jánosházánál kapták el a rendőrök, és meg is kapta méltó büntetését.

A 84-es főút a megye fokozottan balesetveszélyes útszakaszai közé tartozik, ezért a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az elmúlt napokban is ellenőrizték az ott közlekedőket, és több gyorshajtót is elcsíptek.

Volt egy autós, aki Jánosháza térségében 191 km/h sebességgel haladt, és mivel a megengedett legnagyobb sebesség 90 km/h, ezért a rendőrök megbírságolták, és persze büntetőpontot is kapott. Egy másik járművezető pedig Rábapaty térségében közlekedett 163 km/h sebességgel, és az üzemben tartóra bizony közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

A Police.hu egyúttal arra kér mindenkit, hogy figyeljenek oda az utakon, legyenek szabálykövetőek, mert hosszú hétvégén forgalomnövekedéssel kell számolni. Ősszel a közúti közlekedési balesetek bekövetkezésének legfőbb oka, hogy a közlekedők nem az útviszonyoknak megfelelően vezetik járműveiket. Fontos, hogy mindenki megfelelő műszaki állapotban lévő gépjárművel vegyen részt a közlekedésben, írják.

Még több cikk a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top