nlc.hu
Szabadidő

Nótár Mary műsorvezetőként

Műsorvezető lesz Nótár Mary

A 35 éves énekesnő úgy érzi, szakmai és magánélete is végre rendeződött.

Nótár Mary boldogabb, mint valaha. A mulatós énekesnő úgy érzi, végre révbe ért az élete. Az elmúlt évek alatt rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül. Elvesztette az édesanyját, hosszú évek után összerúgta a port a kiadójával, akik végül letiltották a klipjét a legnagyobb videómegosztón.

Nótár Mary

Teljesült Nótár Mary álma – Fotó: smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Nótár Mary – akiről durva álhírt is terjesztettek – azonban nem adta fel: elvonult vidéki tanyájára; lecsendesedett, erőt gyűjtött és megmutatta, hogy talpra tud állni. A Fókusz stábjának elárulta azt is, hogy eddig nem látott szerepben láthatja hamarosan a közönség: műsorvezető lesz egy a Muzsika TV-n újonnan induló műsorban. “Ennek a címe a Dana-Dom lesz. Igazából ez az én ötletem volt, mert én muzsikus családból származom. Mindig is szerettem a klasszikus cigányzenét, és szerettem volna egy olyan műsort, és nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam, hogy megvalósítsam az álmomat, hogy élőben énekelhessenek a vendégek” – vallotta be a mulatóssztár.

Ez lesz az első olyan mulatós nótaműsor, ahol a fellépők élőben, cigányzenekar kíséretében fognak énekelni. Több sztárfellépőt is láthatnak majd a nézők a november 2-án induló produkcióban.

Olvass még Nótár Mary-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top