Szabadidő

Mielőtt kilépett, hangosbemondón olvasott be a munkatársainak

Aztán posztolta az erről készült videót.
Mielőtt kilépett, hangosbemondón olvasott be a munkatársainak

Shana, a texasi Lubbockból származó fiatal nő nagyot megy az interneten videójával, amit a Twitterre tett ki, és amiben jól beolvas minden olyan kollégájának, aki eddig valamilyen módon megsértette. 

És itt van a videó arról, hogy léptem ki a mérgező, szexista, rasszista munkahelyemről.

– mondja a kamerába a nő, aki egyébként a Walmartnak dolgozott, valamivel több mint egy évet.

A videón az látszik, ahogy a nő az üzlet hangosbemondóján keresztül közli a munkatáraival, és úgy mindenkivel, aki a boltban tartózkodik, hogy felmond, és persze az okokat is részletezi. „Henry egy rasszista, büdös pöcs” – mondja az egyik kollégájáról, majd név szerint említ másokat is.

„Ez a cég minden ok nélkül kirúgja a fekete munkatársakat. Ez a cég szarul kezeli az alkalmazottaikat, különösen a Cap 2-ket” – magyarázza, az utóbbiak között pedig azt a részleget érti, amelynek a tagjai az üzletben főleg a rakodómunkákat végzik. 

„És Jimmy a sportosztályról, Joseph, a pénztáros, Larry a kertészeti részlegről: mindnyájan perverzek vagytok, és remélem, hogy nem úgy beszéltek a lányaitokkal, ahogyan velem tettétek!” – folytatja, majd megköszöni Arielnek, hogy anno felajánlotta számára ezt a munkát (akkoriban nagy szüksége volt rá), majd elbúcsúzik azoktól a munkatársaktól, akiket kedvelt.

Eddig a tweetje több mint 10.000 megosztásnál és 60.000 lájknál jár. 

(Via Unilad)

Még több hír furcsa elbocsátásokról, kilépésekről:

(Kiemelt kép: StockPhoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top