Család

Nyílt levél a perverznek, aki letaperolta a lányomat a medencében

Nem is tudom, minek nevezzem az ilyet: pedofil vagy csak egy két lábon járó nemi ösztön az a férfi(nek aligha nevezhető ember), aki gyereklányokat taperol a strandon.

A probléma nem a férfiakkal van. Téged nem tekinthetünk férfinek. Szentül hiszem, hogy a férfiakról tévesen alakult ki az a sztereotípia, hogy csak és kizárólag a nemi szervükkel képesek gondolkodni. Legalábbis azok a férfiak, akiket én ismerek, tudnak az ösztöneiken túl is kapcsolatba lépni nőkkel, nem indulnak be attól, ha látnak egy mély dekoltázst, és nem az irányítja a cselekedeteiket, hogy a nőknek mi lóg ki a ruhából. Nem ugranak rá az első szembejövő csajra, csak mert miniszoknya van rajta, és nem kezdenek heves párzó mozdulatokba, ha meglátnak egy fedetlen vállat. Ugyanis a férfi az nem egy két lábon járó pénisz, hanem gondolkodó, érző lény, aki van annyi intelligenciával megáldva, hogy tudja, mikor van helye a fogdosásnak, és nem csupán arra koncentrál, hogy mikor ébred benne gerjedelem, amit azonnal ki kell élnie.

Nos, te nem tartozol a férfiak közé. Te csak egy utolsó perverz vagy a sok közül, ezt bebizonyítottad, amikor felnőtt létedre a 14 éves lányomat taperoltad a medencében.

Még csak nagyon menekülni sem tudott előled, mert épp az élménymedencében sodorták a hullámok az unokatestvérével együtt. Kihasználtad a helyzetet és megfogdostad a víz alatt, mert ennyire alja ember vagy, hogy egy fejlődő gyerektest izgat fel.

Szerintem külön hely van a pokolban neked és a társaidnak fenntartva. Mert bizony nem vagy egyedül, tömegesen járkáltok közöttünk. Amikor a gyerekem elmondta, mi történt, és megosztottam ezt a sztorit egy közösségi oldalon, azonnal reagált minimum tíz nő, hogy velük is hasonló tapizós, fogdosós, utcán, medencében, buszon molesztálós, bokorban mutogatós dolog esett meg kislányként. A hozzád hasonlók miatt nem bízik sok nő a férfiakban. A ti viselkedésetek járatja le a férfiakat már a nők lánykorában, amikor még azt sem tudják, mi az a szexualitás és a fejükben romantikus képzelgések vannak a szerelemről. Ezen tiportok ti, taperolós perverzek, két lábbal.

Az a férfi, aki tinilányokat taperol, nem nevezhető férfinek

Neked kéne szégyellni magad, hogy felnőtt férfi létedre gyerekeklányokat zaklatsz (Kép: Unsplash)

Hasonló történt velem is, mint annyi más nőtársammal 13 éves koromban. Csak a helyszín nem egy medence, hanem a 4-6-os villamos volt. Még az eszem sarkában sem létezett a szex, de fejlődött a testem, nőiesedtem. Nem öltöztem kihívóan (még mielőtt belecsapna valaki a „miért vett fel rövid szoknyát” mantrába), sőt, mondhatjuk, hogy kifejezetten kislányos voltam még abban az időben. Erre ugrott rá a perverz, aki a lábamhoz nyomta a tömegben az álló nemi szervét, és jól megfogdosta a (helyéről még alig kinőtt) mellemet. Azt mondják az okos felnőttek, hogy kiabálni kell, hangosan rászólni, de ezt teljesen hiába tanácsoljuk egy 13 éves lánynak.

Tudod mit érez ilyenkor? Szégyent. Megbecsteleníted, ami miatt szégyelli magát.

Dehogy fogja kikiabálni a világnak, hogy fogdosod, azt sem érti, mi történik, és egyből azt gondolja, hogy vele van a baj. Tisztán emlékszem én is, mennyire össze voltam zavarodva, mennyire szégyelltem magam, és végül nem is mondtam el senkinek, sem anyámnak, sem apámnak, de még a barátnőim előtt is hallgattam. Ez az én szégyenem maradt, a bizalmatlanságom alappillérévé vált.

A gyerekem sem kezdett el kiabálni a medencében, és teljesen megértem, hogy miért nem tette. Miután felfogta, hogy mi történik, szólt az unokatesójának (aki egy jól megtermett, 14 éves fiú), hogy a víz alatt fogdosta a mögötte lévő pasi, majd együtt leléptek a helyszínről. Egy tini gyerek nem fog szembeszállni felnőtt férfiakkal. Még él benne az, amit alaposan beléneveltek az iskolában – és sok esetben otthon is -, hogy a felnőtteknek mindig igaza van és engedelmeskedni kell nekik. Milyen sok baj okozója ez a tekintélyelvű nevelés, csak arról szoktatjuk le vele a gyerekeinket, hogy megvédjék magukat. És mennyi hasonló helyzet és perverz ugrik a lányok, nők elé tinikoruktól kezdve! Hányszor át kell még az én gyerekemnek is élnie majd, hogy idegen kezek engedély nélkül fogdossák, beszólogatnak neki felnőtt férfiak, gusztustalanságokat kiabálnak neki az utcán, csak azért, mert kinőtt már a melle. Szégyen, hogy az ilyen perverz ösztönlények férfinek álcázva élnek közöttünk, és rombolják a nők és férfiak kapcsolatát következmények nélkül.

Ha most magadra ismertél, és rájöttél, hogy te fogdostad meg a gyerekemet a medencében, szállj már magadba egy kicsit. Vagy legalább tartsd a perverzióidat otthon, és éld ki a fantáziáidat a saját foteledben a pornó előtt üldögélve, ne pedig tinilányok ártatlan lelkét tipord el. És ne nevezd magad férfinek, mert nem vagy méltó rá.

Olvass többet a tinikre leselkedő veszélyekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top