Szabadidő

Már be is zárt az első budapesti színház

A járványhelyzet miatt nem tartanak jövő héttől előadásokat a Belvárosi Színházban.
Már be is zárt az első budapesti színház

A héten életbe lépett kormányrendelet értelmében színházban és moziban is csak minden harmadik széken ülhetnek nézők, és egymás mögött sem ülhetnek ketten. A Belvárosi Színház vezetősége a helyzetre való tekintettel úgy döntött, hogy a koronavírusjárványhelyzetre való tekintettel az eheti előadásaikat még megtartják, de november 9-től határozatlan időre felfüggesztik az előadásokat.

A színház döntéséről az Orlai Produkciós Iroda tett ki egy közleményt a Facebook-oldalukra.

„Az Önök és kollégáink egészsége érdekében, a legfrissebb járványügyi szabályozást figyelembe véve felelősségteljes döntést kellett hoznunk.

A jelenlegi drámai vírushelyzetben nem hiszünk a fél- vagy harmadmegoldásokban, nem hisszük, hogy a látszatintézkedésekkel a járványveszély csökkenthető. Ezért úgy döntöttünk, hogy nézőink és kollégáink egészsége érdekében 2020. november 9-től a járványhelyzet biztonságos enyhüléséig nem tartjuk meg a Belvárosi Színházba meghirdetett előadásainkat” – írták.

(Kiemelt kép: PixaBay)

Még több hír az új korlátozásokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top