Szabadidő

Szőrmefarmról menekítette négylábú cimboráját ez a férfi

Akár egy valóra vált Disney-mese, olyan ez a történet.

Woody, a kisróka nem vágott nagy reményekkel az életnek. Mivel egy szőrmefarmon született, jó esélye volt rá, hogy előbb-utóbb sálként fogja végezni egy tehetős úriasszony nyakában. De nem így történt.

Egy nap besétált a farmra az ifjú Yaroslav, és a kisróka ijedt tekintete azonnal a szívéig hatolt. Elhatározta, hogy magához veszi. A farm tulajdonosának nem is volt a dolog ellen kifogása, feltéve, hogy Yaroslav kifizeti Woodyért azt a pénzt, amit egyébként kereshetett volna vele.

Yaroslav nem teketóriázott, leperkálta az összeget és hazavitte a kisrókát. Woddy eleinte nagyon félénk volt, nyilván nem lehetett túl jó tapasztalata addig az emberekkel. De ahogy telt az idő, egyre jobban feloldódott.

Később aztán Yaroslav egy kennelt is épített neki a kertben, hogy ne kelljen állandóan a lakásban raboskodnia. A csintalan róka azonban rendre alagutat ásott és többször kereket oldott, a frászt hozva gazdájára, aki ma már sokkal jobban vigyáz rá.

SSzerencsére a két barát ma már remekül kijön egymással, Woody imádja a húst, a zöldséget és a gyümölcsöket is, de azért sokszor tör borsot a gazdi orra alá, aki szerint rókát tartani olyan, mintha egy engedetlen macskánk és egy kutyánk lenne egyszerre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

5🎂

↟ Woody & Feki ↟ (@woody_the_fox) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Bored Panda

Rókamesék az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top