Szabadidő

Ha nincs jó kedved, hallgasd meg, hogyan kacag ez a róka

Ezekben a nehéz időkben jól jön egy kis vidámság, ez a cuki róka pedig garantáltan mosolyra fakaszt mindenkit.

Éljen soká a SaveaFox rókamentő csapata, tényleg csak egy óriási pacsi járhat nekik az áldásos munkáért, amit végeznek, ugyanis úgynevezett szőrmefarmokon tengődő szerencsétlen állatokat mentenek gyógyítanak meg, hogy bunda helyett új esélyt kapjanak az élettől. 

Mivel fogságban született állatokról van szó, szóba sem jöhet, hogy szabadon engedjék őket a vadonban, ezért mindent megtesznek, hogy a rókák napjai kellemesen teljenek. Minderről pedig a nagyközönségnek is beszámolnak: egészen csodálatos tartalmakkal örvendeztetik meg az internetezőket, például az Instagram-oldalukon, ahol az alábbi fotókhoz hasonló cukiságcunami vár minden kedves érdeklődőt. 

A Saveafoxnak van egy remek YouTube-csatornája is, ahol alaposabban betekinthetünk az elbűvölő jószágok hétköznapjaiba. Ide került fel a következő videó is, amelyen egy Finnegan nevű róka és a gondozója látható. Finnegan egy rendkívül barátságos és nagyon kíváncsi jószág, aki most egy darabig csak a kifutójában nézelődhet, érthető okokból. Ez azonban nem szegi a kedvét és azonnal hanyatt vágja magát, amikor rájön, hogy itt bizony be lehet zsebelni pár fincsi fülvakarást. 

A felvételnek azonban nem is ez a lényege, hanem a hang, ami a róka torkából előtör. Szabályos kacaj ez, ami hallatán az ember gyanakodni kezd, hogy valóban rókáról van-e szó vagy rókabőrbe bújt kacagó hiénáról. 

Akárhogy is legyen, a videót nem egészen egy nap leforgása alatt több mint 123 ezer alkalommal tekintették meg, amin cseppet sem csodálkozunk. Te is megnézted vagy háromszor-négyszer?

További cikkeink cuki állatokról:

Elolvadsz, ha meghallod, hogyan nevet ez a cuki róka

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top