nlc.hu
Szabadidő

Új Alkonyat regényeket tervez Stephenie Meyer

Stephenie Meyer megígérte: jönnek az újabb Alkonyat-könyvek

Ha abban reménykedtél, hogy a vámpírrománcnak egyszer és mindenkorra vége szakadt, tévedtél. A nyári Midnight Sun után tovább folytatódik a saga.

Tizennégy év, négy könyv és öt film után Stephenie Meyer még mindig úgy érzi, hogy van mit mondania az Alkonyat szereplőiről. A döntéséhez nyilván az is hozzájárul, hogy a nyáron megjelent, az Alkonyat történetét Edward szemszögéből újra elmesélő Midnight Sunból csak az Egyesült Államokban egymillió példányt adtak el. Most a könyvet virtuális író-olvasó találkozókon népszerűsíti, és az egyik ilyen eseményen érdekes bejelentést tett – írja a Ladbible.

Edward és Bella vámpírrománca (fotó: Profimédia)

Edward és Bella vámpírrománca (Fotó: Profimédia)

Meyer elmondta, hogy kész továbbgondolni az eddigi sztoriszálakat, és új ötleteken gondolkodni, mielőtt belevágna a következő Alkonyat-könyv megírásába. A rajongóktól azonban türelmet kér, ugyanis az ilyesmi időbe telik.

Jelenleg két ebben a világban játszódó könyv van, amiben gondolkodom. Nagy vonalakban már megterveztem őket, és az elsőből már meg is írtam egy fejezetet, szóval úton van a dolog. De még nem állok készen arra, hogy megírjam őket, előtte még valami teljesen újba akarok belevágni

Az Alkonyat-könyvek összesen 160 millió példányban keltek el, és 49 nyelvre fordították le őket. Arról egyelőre nincs hír, hogy az új könyvekhez új filmek is társulnak-e majd.

További izgalmas Alkonyat-cikkek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top