Szabadidő

Óriási hír a rajongóknak, jön az új Twilight-kötet

Augusztus 4-én jelenik meg Stephenie Meyer Twilight-sorozatának régóta várt előzményregénye The Midnight Sun címmel.
Érkezik az új Twilight- regény

Az új Twilight regény Edward Cullen vámpír szemszögéből láttatja a történetet – jelentette be Stephenie Meyer , amerikai írónő hétfőn honlapján.

Az itthon is népszerű Stephenie Meyer egész hétvégén izgalomban tartotta rajongóit, mivel nagy bejelentést ígért hétfőre honlapján. Hétfő reggelre annyi rajongó kattintott rá, hogy össze is omlott a honlap, de az írónő kiadója, a Little, Brown Books for Young Readers is közreadta a bejelentést.

„Furcsa érzés bejelenteni (a megjelenést) akkor, amikor a világ járványtól szenved és senki nem tudja, mit hoz a jövő. Komolyan gondolkodtam, hogy elhalasztom a bejelentést addig, amíg a helyzet normalizálódik, de ez rossz dolognak tűnt, figyelembe véve, hogy milyen sokáig vártak erre a könyvre az érdeklődők. Magamról tudom, hogy manapság mekkora szükségem van arra, hogy valami elterelje a figyelmemet, mekkora szükségem van arra, hogy előre tekinthessek, és leginkább mekkora szükségem van még több könyvre, arra, hogy olvassak. Remélem ez a könyv egy kis örömmel tölti el olvasóimat, és megjelenése után lehetőséget ad egy képelt világban élni egy ideg” – írta Meyer, aki  néhány éve még minisorozatot tervezett.

Stephenie Meyer több mint egy évtizede elállt a The Midnight Sun kiadásától, amikor annak egy része kiszivárgott az interneten. A Twilight (Alkonyat) sorozat több mint százmillió példányban kelt el világszerte, főleg azután kapták fel, hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart főszereplésével film kézült belőlük. 

(MTI)

(Kiemelt kép: Getty Images)

Mit csinálnak most az Alkonyat szereplői?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top