Szabadidő

Hivatalos: Robert Pattinson lesz a következő Batman

Korábban is rebesgették a hírt, most vált hivatalossá.

Hivatalossá vált, hogy Robert Pattinson fogja játszani a szuperhőst Matt Reeves (A majmok bolygója) Batman-filmjében. A szuperhősfilmet a tervek szerint 2021. június 25-én mutatják be a mozikban. A Variety szerint Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja) volt a másik esélyes a szerepre.

Pattinson Ben Afflecket váltja Batmanként, aki két filmben, a Batman Superman ellenben és az Igazság Ligájában játszotta el a Denevérembert. Eredetileg úgy volt, hogy a The Batman munkacímű, önálló Batman-filmben is ő tér vissza, sőt ő is rendezi, ám végül teljesen kiszállt a filmtervből.

Robert Pattinson a Csillagok határán című filmben (forrás: ADS Service)

Noha a Batman-szerep nyilván nagyon jól fog majd jövedelmezni Pattinsonnak, a magunk részéről jobban örültünk azoknak a kisebb független filmeknek, amelyekben az utóbbi években játszott. A Safdie testvérek Good Time-ja, a Claire Denis rendezte, júniusban itthon is mozikba kerülő Csillagok határán, illetve az idei cannes-i filmfesztiválon ünnepelt The Lighthouse jelezték, hogy Pattinson nagyszerű és jó ízlésű színész, reméljük, mindez a Batman-filmen is látszani fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top