nlc.hu
Szabadidő

A munkahelyén találta meg a gazdáját az elveszett kutya

A munkahelyén találta meg a gazdáját a 3 hete elveszett kutya

A nőnek fogalma sincs arról, hogy három héttel az eltűnése után hogyan talált rá a kutyája a munkahelyén.
Munkahelyén találta meg a gazdáját a kutya

June Rountree november 8-án vette észre, hogy eltűnt a kutyája, a menhelyről örökbe fogadott Abby. A 60 éves alabamai nő és férje hiába tették tűvé a környéket, hiába kérdezősködtek a szomszédoknál és a menhelyeken, a 4 éves ebet sehol sem találták.

A nő már kezdett beletörődni, hogy sosem láthatja újra a kedvencét, amikor szokatlan dolog történt a munkahelyén november 28-án: Abby egyszerűen besétált abba a Walmart üzletbe, ahol az asszony dolgozott. Három héttel azután, hogy eltűnt. Úgy ment be a boltba, mint aki keres valakit, és egyenesen a 6-os számú pénztárhoz ment, ahol June dolgozott.

June először nem is hitte el, hogy az övé a kutya, de miután a nevén szólította, minden a helyére került, Abbyt pedig boldogan ölelte magához a gazdája.

A nő szóhoz sem jutott a meglepetéstől, álmában sem gondolta volna, hogy így kerül elő a kutya. Fogalma sincs arról, Abby hogyan talált rá, mert nem tudta, hol dolgozik June. Korábban még a környéken sem jártak együtt, mert az üzlet 2,4 kilométerre van az otthonuktól.

Az eben egyáltalán nem látszott, hogy 20 napig koplalt volna, ezért gazdája szerint valaki vagy valakik a gondját viselték a kóborlása során, amiért nagyon hálás nekik.

(Kiemelt kép: Facebook/Danielle Robinette)

(Daily Star)

Még több megható történet előkerült kutyákról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top