nlc.hu
Szabadidő

Tárgyfétis aktatáska házasság

5 éve használ egy aktatáskát egy nő, ideje volt összeházasodnia vele

A tárgyfétis egy új szintje jelenik meg ebben a bizarr orosz sztoriban.

Még mielőtt elkezdenénk: a tárgyfétis létező dolog, és nincs is vele semmi baj, egészen addig, amíg rá nem telepszik az ember életére és ki nem szorítja azokat a dolgokat belőle, amelyek valóban boldoggá tennék. Nem tudjuk, erről van-e szó Rain Gordon esetében – a sztori mindenesetre megér egy misét.

Gordon Oroszországban élő óvodapedagógus, aki mindig vonzódott a tárgyakhoz, esztétikailag, érzelmileg és szexuálisan is. Mint a Yahoonak elmondta, voltak férfiak az életében, de a tárgyak mindig jobban érdekelték és boldogabb volt a társaságukban. Nyolcéves kora óta hiszi, hogy a tárgyaknak is lelke van, pont úgy, mint bármely élőlénynek. Első látásra szerelembe tudott esni az akkoriban nyíló pláza boltjaiban. Ez a szerelem pedig ugyanolyan váratlan és kiszámíthatatlan volt, mint az „igazi”. Rain nem is szólt erről senkinek – ekkor még szégyellte.

Aktatáska, házasság

Forrás: Rain Gordon

Gideonnal, az aktatáskával öt éve „ismerkedett meg” egy barkácsboltban. Az ekkor éppen cosplaymániás nő egy jelmezhez keresett ilyen táskát; ekkor még csak erről volt szó. Aztán, ahogy telt az idő, elkezdte megkedvelni a tárgyat, később pedig rájött: szerelmes. Eleinte csak nézte, majd egy novemberi napon összejöttek, szó szerint, ahogy az emberek szoktak; azóta csókolóznak, ölelkeznek és mély beszélgetéseket folytatnak három-négy órán át. És ez csak az, amit elárult. A kapcsolat telepatikus, azaz kívülről úgy tűnik, mintha Rain csak monologizálna, ám Gideon nagyon is válaszol. „Férj, barát és mentor” – vallja a nő.

Időközben ugyanis elvette férjül. A boldogító igent júniusban mondták ki, még személyre szabott gyűrűjük is van. Egy barátjuk adta össze őket online, bátyja (mármint a nőé) és a barátok is részt vettek. A nászéjszakát egy hotelben töltötték. Még ez előtt a nő bevallotta a táskának, hogy időközben összejött egy férfival, de nem volt az igazi – végül gondolkodás nélkül a tárgyat választotta. Gideon a jelek szerint megbocsájtott.

Rain tudja, hogy kinevetik, gúnyolódnak a háta mögött, betegnek tartják és sokan azt szeretnék, kezeltesse magát. Most már nem bántódik meg, igaz, szeretné, ha az emberek nyíltabbak, elfogadóbbak lennének. „Love is love” – zárja rövidre a kérdést.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top