nlc.hu
Életmód

Napi 10 ezer kalóriát fogyasztó fetisiszta influencer

Követői kedvéért 10 ezer kalóriát is elfogyaszt naponta a 227 kilós amerikai férfi

Ilyen is van: túlsúly-fetisizmus, amikor egyesek számára az élvezetet a minél nagyobb testsúly elérése jelenti, mások pedig ezt örömmel nézik. A 227 kilós Gainer Bull a közösség egyik oszlopos tagjaként például közössége örömére eszik és hízik.
Gainer Bull - Fotó: Instagram

A 44 éves Gainer Bull 20 évvel ezelőtt kezdte felszedni a kilókat, és ma már ott tart, ha rááll, nagyjából 227 kilót mutat a mérleg alatta. Feltéve, ha látja egyáltalán az eredményt méretes, jól megtermett hasától. A hízásban pedig különösen nagy inspirációs forrás számára, hogy egy túlsúlyos fétis közösség tagja lehet. 

A Palm Beach-en élő férfi, akit egyébként Bryan-nek hívnak, a lapoknak elmondta, hogy közösségük tagjaiban a testes, túlsúlyos emberek, illetve étkezésük látványa vált ki erotikus izgalmakat és mindenféle élvezetet. Ő ráadásul azok közé tartozik, akik örömmel megosztják követőikkel a rituálékat, amelyek folyamán egy átlagember számára elképesztő mennyiségű kalóriát magukba tömnek.

Hozzátette, a hasak, és a nagy testek gyermekkorában már őt is vonzották, a húszas éveiben pedig komolyan dolgozott rajta az edzőteremben, hogy minél megtermettebb és izmosabb legyen. Most pedig egy túlsúly rajongói oldalt üzemeltet, részben azért, hogy finanszírozni tudja a napi 10 ezer kalóriát, vagy még annál is többet, amit boldogan elfogyaszt. Mert ahogy ő nevezi, az ő életstílusa, a rengeteg kalória.

Ahhoz, – árulta el -, hogy fenn tudja tartani és el tudja érni a számára ideálisan túlsúlyos állapotot, nagy kihívást jelent az ételek minősége is. Ugyanis Bryan nem pusztán gyorséttermi ételekkel szeretne táplálkozni, növekedni, hanem ha teheti, figyel az egészségére is. Ehhez például sok zöldséget, gyümölcsöt és magas proteintartalmú ételeket is igyekszik fogyasztani.

(via)

Mindeközben Géza Magyarország legsúlyosabb embere, aki Norbival fogy: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top