nlc.hu
Szabadidő

Most belenézhetünk a készülő Beatles-dokumentumfilmbe

Most belenézhetünk a készülő Beatles-dokumentumfilmbe

Ugyan csúszik a megjelenés, de már javában folynak a The Beatles: Get Back című dokumentumfilm munkálatai. Most pedig itt egy ötperces betekintő.
Nézz bele a készülő The Beatles doksi filmbe
  • A legendás együttesről, The Beatles: Get Back címmel készít dokumentumfilmet Peter Jackson, a háromszoros Oscar-, Golden Globe, valamint négyszeres BAFTA-díjas új-zélandi filmrendező, producer és forgatókönyvíró, a világ egyik legbefolyásosabb filmkészítője. Aki mellesleg az ikonikus Gyűrűk urát is rendezte.
  • A koronavírus-járvány miatt a film bemutatása csúszik, és egyelőre előzetese sincs, viszont a rendező jóvoltából felkerült egy ötperces videó a filmből.
  • Jackson a videóban elmondja, hogy egyelőre még dolgoznak a filmen, jelenleg épp az 56 órányi anyagot vágják, a.  Jackson arra is felhívja a figyelmet, hogy ez nem egy előzetes –  az is csak jövőre fog érkezni -, hanem egy montázs azokból a pillanatokból, amelyeket kiragadtak az óriási mennyiségű nyers felvételekből. 
  • Jackson reméli, hogy ezzel a pár perces videóval mosolyt csal az arcunkra, ezekben a sivár időkben.

Kiemelt kép: Getty Images

Filmek, amiket nagyon várunk 2021-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top