nlc.hu
Szabadidő

Polgár Judit sakk-tippeket adna a Vezércsel főszereplőjének

Polgár Judit videón beszélgetett a Vezércsel főszereplőjével

A magyar sakknagymester tippeket is szívesen adna a színésznek.

Néhány hete jelent meg a Netflix kínálatában A vezércsel (The Queen’s Gambit), amely egy fiatal lány történetét meséli el, aki megismerkedik a sakkozással és hamarosan a legnagyobb nevek mezőnyében találja magát. Ahogy kollégánk is írta, a sorozat képes volt újra szexivé tenni a sakkot, érdemes lehet belenézni, nem csak szellemi sport rajongói számára. 

A 24.hu tegnap este számolt be róla, hogy a sorozat főszerepét alakító Anya Taylor-Joy a magyar nagymesterrel, Polgár Judittal beszélgetett a sakkról egy rövid videohívás során, amelynek felvételét a Netflix is megosztotta hivatalos Twitter-csatornáján.

A színész elmesélte Polgárnak, hogy korábban sosem sakkozott, a forgatás óta azonban beleszeretett a játékba. A magyar nagymester pedig jelezte, hogy hitelesnek és eredetinek találta A vezércsel sakkjátszmáit. Polgár Judit szerint nem volt egyszerű a férfiak mezőnyében sakkozni. 

Polgár Judit Anya Taylor Joy-jal beszélgetett

A vezércsel nézői még vörös hajjal láthatták Anya Taylor-Joyt (Fotó: Getty Images)

A beszélgetés végén a magyar bajnok felajánlotta Anya Taylor-Joynak, hogy szívesen ad neki néhány tippet a játékhoz.

Még több sorozat az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top