nlc.hu
Szabadidő

110 éves Unicum-reklámmal pózol A$AP Rocky

Egy magyar italmárka reklámja tűnt fel A$AP Rocky ruháján

A magyar cég ráadásul nem is tudott az akcióról.

Alaposan meglepődhettek a népszerű rapper, A$AP Rocky rajongói, a rapper Instagramján ugyanis egy olyan fotó jelent meg, ahol a Rakim Mayers polgári nevű zenész egy olyan felsőben látható, amelyen az Unicum egy 110 éves plakátja is látható – szúrta ki a 444.hu.

A felső egy Marine Serre nevű divattervező munkája, amelyről kiderült, hogy az Unicum márkát birtokló Zwack-család tudta nélkül készült. A 444.hu megkereste Zwack Sándort, aki elárulta, hogy nem kaptak hivatalos megkeresést az ügyben, a nemzetközi sajtóból értesültek csupán a ruhadarabról, de örülnek neki, hogy a 110 éves plakátjuk ma is releváns tud lenni. Egyelőre nem is foglalkoznak az üggyel, de elképzelhetőnek tartják, hogy a rapper és a designer feltűnhet a jövőben a cég kommunikációjában. 

Sajnos, a rapper rajongói nem tudnak majd vásárolni az unicumos felsőből, ugyanis, ahogy Marine Serre a Vogue-nak nyilatkozva elárulta, hogy egyedi darabokról van szó, tömeggyártást nem is tervez a most megjelent kollekcióból. 

Unicumos pulóverben pózol az instáján ASAP Rocky

A$AP Rocky egy tavalyi koncertjén (Fotó: Getty Images)

A 444 megkereste a designert, de egyelőre nem kaptak választ a további kérdéseikre.

Még több divat az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top