nlc.hu
Szabadidő

Új funkció teszi még kényelmesebbé a Netflix használatát

A „sorozatdarálók” hálásak lesznek a Netflix új funkciójáért

A kisgyerekes szülők várhatóan szintén üdvözlik majd az újítást.

A népszerű streaming platform, a Netflix új funkcióval bővíti szolgáltatását – írja a hvg.hu. Az időzítés lehetőségével a felhasználók korlátozhatják a lejátszást, ami például gyerekek felügyeleténél jöhet jól. Emellett, az úgynevezett „Szundi”, azaz Snooze funkcióval megadhatjuk, hogy 15, 30 vagy 45 perc elteltével, vagy az aktuális epizód végén leálljon a streamelés. Ez utóbbi főleg azoknak lehet hasznos, akik szeretik az ágyban fekve követni a kedvenc sorozataikat, vagy épp tévére alszanak el.

Az új funkciót egyelőre csak tesztelik, jelenleg az androidos okoseszközöket használóknál jelenhet meg a szundi lehetősége, ha viszont sikeresnek bizonyul, akkor minden más platformra, azaz az okostévékre, számítógépekre és iOS operációs rendszert futtató eszközökre is bevezetik majd.

Új funkciót tesztel épp a Netflix

A Szundi funkció automatikusan leállítja a streamelést, ha elaludnánk a tévé előtt (Fotó: Getty Images)

Ha androidos eszközt használsz, onnan tudhatod, hogy nálad működik-e a teszt, ha a műsor nézése közben a jobb felső sarokban megjelenik egy időzítő ikon, amit egyetlen érintéssel lehet aktiválni.

Még több streaming az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top