nlc.hu
Életmód

Új streaming szolgáltató indul: jövőre érkezik a discovery+

A Discovery saját streaming-szolgáltatást indít

A jövő évi tokiói olimpiát is itt nézhetjük majd.

A Discovery bejelentette hogy discovery+ néven elindítja előfizetéses non-fiction streamingszolgáltatását. Az Egyesült Államokban 2021. január 4-én debütáló szolgáltatás exkluzív partnere a Verizon. A discovery+ globális terjesztése 25 országban indul, a Discovery márkáinak és partnereinek – például a BBC, az A&E és a Group Nine – több mint 55 ezer epizódjával és az Eurosport tartalmaival, köztük az olimpiai közvetítésekkel*.

A discovery+ a streamingszolgáltatások közül az eddigi legszélesebb tartalmat nyújtja. Exkluzív, eredeti sorozatokat tesz elérhetővé azokban a népszerű témákban, ahol a Discovery márkák erős vezető pozícióval bírnak – életmód, emberi kapcsolatok, otthon és főzés, valós rejtélyek és bűnesetek, paranormális világ, kaland, természet, tudomány, technológia és környezetvédelem –, emellett dokumentumfilmeket is kínál.

Az Egyesült Államokban a discovery+ mintegy 2500 aktuális és klasszikus sorozat több mint 55 ezer epizódjával indul a Discovery portfolió olyan csatornáiról, mint a HGTV, a Food Network, a TLC, az ID, az OWN, a Travel Channel, a Discovery Channel és az Animal Planet. Az amerikai nézők új sorozatokban találkozhatnak számos ikonikus tévés frachise-zal, mint a 90 Day Fiancé (Három hónap jegyesség) és személyiségekkel mint Sir David Attenborough, Amy Schumer, David Schwimmer, Mike Rowe, Chip és Joanna Gaines, Ben Napier és még sokan mások.

David Attenborough-val és a tokiói olimpiával indul a discovery+

Sir David Attenborough műsorai is elérhetőek lesznek majd a discovery+ kínálatában (Fotó: Getty Images)

Egy új tartalmi együttműködés révén a discovery+ első ízben hozza össze az A&E, a The History Channel és a Lifetime legnépszerűbb nonfiction tartalmait a Discovery márkákkal. Így az A&E hálózat sorozatainak – többek közt The First 48 (A döntő 48 óra), Bring It, Dance Moms (Dance Moms – Csillagképző), Ice Road Truckers (Jéglovagok), Pawn Stars (Zálogcsillagok), Ancient Aliens (Ősi idegenek), Storage Wars (Raktár-háborúk), 60 Days In, Intervention és a Ghost Hunters (Szellemek nyomában) – több mint 1500 epizódja erősíti a discovery+-t mint a valóságon alapuló szórakoztatás vezető streaming szolgáltatását.

Ezenkívül a discovery+ a természettel és környezettel foglalkozó programok hatalmas gyűjteményével is rendelkezik, kizárólagos streaming hozzáférést biztosítva a BBC leggazdagabb természettudományi tartalmaihoz, beleértve Sir David Attenborough sorozatát, a The Mating Game-et, illetve a Bolygónk, a Föld (Planet Earth) és A kék Bolygó (Blue Planet) sorozatokat, valamint a digitális The Dodo márkát. A discovery+ különleges tartalmi együttműködést kötött számos nemzetközi környezetvédelmi szervezettel, így a WWF-fel, a Természeti Erőforrások Védelmi Tanácsával (NDRC) vagy az Oceanával.

Az olimpia is a discovery+-ra költözik

A Discovery a helyi nyelvű tartalmak hatalmas könyvtárán és az élő sporttartalmak széles portfólióján alapuló, szolgáltatását 25 országban indítja el, többek között az észak-európai régióban, Olaszországban, Hollandiában és Spanyolországban. Egyelőre arról nincs információ, hogy Magyarországon mikortól indulhat el a discovery+. 

Az európai csatornacsomag tartalmazza majd az Eurosport sportágkínálatát is: a tenisz Grand Slam versenyeket, a kerékpáros Grand Tourokat, az autósportot, a futballt és a téli sportokat. A jövő évi tokiói olimpiai játékokkal kezdődően ez lesz az olimpia otthona Európában, és az egyetlen hely, ahol élőben és on-demand látható lesz az olimpiai játékok minden perce, elnyert érme és versenyző sportolója.

Még több streaming az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top