nlc.hu
Szabadidő

Munka: 25 nap alatt 25 karácsonyi film

800 ezer forintért 25 napig kell karácsonyi filmeket nézned, jöhet?

A világ legjobb munkalehetőségét ajánlja egy amerikai weboldal.
Reszkessetek, betörők!

A Reviews.org alapvetően elektronikai eszközök tesztelésére szakosodott, éppen ezért érkezett meglepetésként a hír, hogy egy önmagukhoz képest kissé szokatlan álláshirdetéssel jelentkeztek. A felhívás szerint Chief Holiday Cheermeistert, azaz kb. ünnepi örömfelelőst keresnek; a már hangzásra is émelyítő titulus nem mást takar, mint hogy a szerencsés kiválasztott 25 napon keresztül egy-egy, azaz összesen 25 karácsonyi filmet néz meg. Mindezért pedig 2500 dollárt, azaz majdnem 800 ezer forintot kap.

A munkavégzéshez elengedhetetlen egy streaming-eszköz – akár egy laptop is megteszi –, a szolgáltatásokat pedig a munkaadó biztosítja. Azaz a kiválasztott megkapja a Netflix-, Hulu-, Amazon Prime-előfizetést, illetve még pár streaming-platformot, ami Amerikában elérhető, és ha már megkapta, egy évig meg is tarthatja őket. A dolog szépséghibája egyedül az, hogy Amerikában kell vállalni a munkát.

A filmek teljes listája nem ismert, az Elf, a Polar Expressz és a Reszkessetek, betörők! biztosan köztük van. A videón a munkalehetőséget beharangozó, valamiért nyusziruhába öltözött férfi szeretné, ha a Drágán add az életed! lenne a legjobb karácsonyi film, de ez valószínűleg nincs a listán.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top