nlc.hu
Szabadidő

Kiszivárgott a Barátok közt befejezése

Kiszivárgott a Barátok közt befejezése

Valaki kiszivárogtatta a megszűnő Barátok közt utolsó hetének történetvonalát.
Barátok közt logó

Kiszivárgott a Barátok közt befejezésének forgatókönyve, valaki elküldte a nyár végén megszűnő sorozat utolsó egy hetének teljes cselekményét a Blikknek.

A 120 oldalas dokumentum hitelességét hozzáértők is megerősítették, de a lap a szerzői jogok miatt nem idézhet belőle. Így csak annyit árultak el, hogy meglepő fordulatokkal készülnek lezárni a sorozatot, és néhány korábbi, meghatározó szereplő is feltűnik majd.

Az is kiderült, hogy a forgatókönyv több olyan emberhez is eljutott az elmúlt napokban, akik legkorábban csak hónapok múlva kaphatták volna meg ezeket az oldalakat.

Ondruss Ilona, a Barátok közt producere a Blikknek azt mondta: számos híres sorozatnál szinte vadászat indult, hogy idő elő kiderüljön a befejezés, ezért kifejezetten hízelgő az érdeklődés. Azt viszont kicsinyes és szakmaiatlan dolognak tartja, ha valaki visszaél egy ilyen információval. Úgy tudni, belső vizsgálat is indult a szivárogtatás miatt.

A Barátok közt befejezésére egyébként több verzió készült, még nem lehet tudni, hogy melyik kerül majd képernyőre. A producer szerint az biztos, hogy az utolsó epizódokban méltón elbúcsúznak a nézőktől, és az is elképzelhető, hogy néhány régi szereplő is feltűnik.

Barátok közt az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top