nlc.hu
Szabadidő

Fotók a kisoroszi szigetcsúcsról

Vízpartra és naplementére vágysz, de kihagynád a koronavírust? Mutatjuk, merre kell menned

A kisoroszi szigetcsúcs szebb, mint valaha, és ami a legfontosabb: kevesen vannak.
Kisoroszi szigetcsúcs

Nyilván mindenkinek rémlik a következő dilemma, amivel tavaly tavasszal szembesültünk:

  • Csodálatos az idő, bűn otthon maradni;
  • Minden zárva;
  • Világjárvány tombol, vannak helyek, ahova tilos menni és vannak, ahova nagyon nem ajánlott.

Ez a dilemma nem hogy visszatért, hanem a napi tízezres esetszám és háromszáz halott mellettmost bukkant csak fel igazán. Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy senki ne menjen sehova, hiszen ilyen időben tényleg bűn otthon maradni, így aztán hoztunk egy megoldást:

a kisoroszi szigetcsúcsot.

A Dunapart eleve magától értetődő azok számára, akik a folyó közelében élnek, a baj az, hogy a nagyvárosokban szinte képtelenség a víz közelébe jutni és/vagy nagyon sok ott az ember. A fővárostól autóval legfeljebb egy órányira található oázis ehhez képest kész Dunapart-pornó: csodálatos, háborítatlan, fürdésre alkalmas (és nem is tiltják), embert pedig elvétve találunk, így a biztonságos távolságtartással sem lesz gond.

Kisoroszi szigetcsúcs
Megnézem
Összes kép (14)

A szigetcsúcs egyébként is nagyszerű hely programokkal, kempinggel, céges csapatépítőkkel és nem hivatalos szabadstranddal, ezekből persze most semmit sem találunk, de ennek ellenére (sőt, éppen ezért) kötelező program, ha kiszabadulnál a négy fal közül. Sétálni, térdig a tiszta vízbe gázolni, ülni, feküdni, romantikázni tökéletes, egy diszkrét hangerőn üzemeltetett Bluetooth-hangszóróval és egy-két üveg borral még visszafogott bulikat is tarthatnak az azonos háztartásban élők, vagy a két méter távolságot vállaló baráti társaságok. Persze, tudjuk, nincs szükségetek a tippjeinkre, a képeket végignézve érzitek majd ti is, mire szeretnétek használni ezt a több kilométernyi egyszerre nyílt és elbújós partszakaszt.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top