nlc.hu
Szabadidő

Harmadik része is lesz Bazi nagy görög lagzinak

Szeretted a Bazi nagy görög lagzit? Van egy nagyon jó hírünk, és sajnos egy rossz is!

Izgalmas bejelentést tett az Instagramon Nia Vardalos, a 2002-es romantikus vígjáték főszereplője és forgatókönyvírója.

Lassan 20 éve annak, hogy bemutatták a mozik a Bazi nagy görög lagzi című romantikus vígjátékot, ami akkor váratlan sikert aratott, és nemcsak a nézők körében, a 75. Oscar-díjátadóra a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában jelölték. A folytatásra kellett várni, mert ugyan volt 2003-ban egy sorozat, ami a filmből nőtte ki magát, de ezt gyorsan elkaszálták. Több mint tíz év telt el, mire elkészült a Bazi nagy görög lagzi második része, és kiderült, Nia Vardalos már megírta a forgatókönyvét a harmadik filmnek is, és igen, szeretné, ha régi szereplők közül mindenki visszatérne a kamerák elé. Erről maga a színésznő beszélt egy Instagram-posztban:

Sajnos Nia Vardalos egy rossz hírrel is szolgált, egyelőre nem tudnak forgatni, ugyanis független filmes produkcióról van szó, és egyelőre nem sikerült elintézni a biztosítást, amire a koronavírus-járvány miatt szüksége lenne a stábnak, ebben (is) a nagy stúdióknak lejt a pálya. Vardalos ezért arra kért minden rajongót, legyenek még egy kicsit türelemmel, és viccesen megjegyezte, ne hívogassák az édesanyját azzal, hogy szeretnének benne lenni a filmben.

(via Good Morning America)

Nia Vardalos a Yahoo Build Studiosban 2020 januárjában.

Nia Vardalos a Yahoo Build Studiosban 2020 januárjában. (Fotó:Steve Mack/Everett Collection/Profimedia)

Folytassa, csak folytassa!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top