nlc.hu
Szabadidő

Kézműves Disneyland

Kézműves Disneylanddel lepte meg szerelmét

Az íróasztalszéken még egy hullámvasutazást is összehoztak. Emlékezetes ünnep kézműves Disneylandben.

Az utóbbi öt év nem telt el anélkül, hogy Alyssa Wang a születésnapján ne ment volna el a fiújával, Sam Lei-jel Disneylandbe, a pandémia viszont betett az idei látogatásnak. Noha a párost letörte, hogy idén kimarad a szokásos vakáció, de Sam fogta magát, és egyszerűen elvitte Disneylandet az otthonukba, és ahogy ő mondja, “a világ legboldogabb szobáját” építette meg különböző kacatokból, papírokból és kartonlapokból. A Star Wars univerzum szereplőitől kezdve a klasszikus Disney figurákon át (mint Miki egér, Donald kacsa) mindenki feltűnt a helyiségben, sőt még óriáskerék is volt.

Alyssa elmesélte, hogy Sam a születésnapja reggelén közölte vele, hogy öltözzön fel úgy, mintha indulnának Disneylandbe. “A Minnie egér fülemet is felvettem” – mondja. Sam még imitált egy hullámvasutazást is, amikor beültette Alyssát egy székbe, és megrángatta, döntögette a széket hátulról. 

Elég valószínű, hogy ez volt páros legemlékezetesebb “látogatása” a szórakoztatóparkba.

disneyland bejárata tömeggel és szoborral

A floridai Disneyland bejárata / Fotó: Pixabay

(GMA)

Emlékezetes nap a születésnap, tekintsünk vissza csak az utóbbi egy hétre: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top