nlc.hu
Szabadidő

Nősüléssel trükközött szabadságra vágyó tajvani férfi

Négy esküvő, három válás bő egy hónap alatt? Van az a pénz!

Egy tajvani férfi kihasználta a törvények adta lehetőségeket, és a munkáltatója hiába hadakozott elllene, ők húzták a rövidebbet.

Egy tajvani törvények szerint nyolc fizetett szabadnap jár annak, aki megházasodik, és egy férfi megpróbálta a legtöbbet kihozni ebből a csodálatos lehetőségből: 37 nap leforgása alatt összesen négyszer nősült meg, és ezzel több mint egy hónapnyi fizetett szabadnapot gyűjtött össze. Párkeresésre természetesen nem fecsérelte a drága idejét, ugyanazt a nőt vette el minden egyes válás után.

És valószínűleg ez lett a veszte, a banknak, ahol dolgozott, ugyanis egy idő után feltűnt, hogy ugyanazt a nőt vette feleségül, akitől aznap pont elvált, és a következő nyolc nap szabadságot már nem adták meg neki. Hősünk ezután sem bánta meg, amit tett, sőt, beperelte munkáltatóját, amiért nem mehetett újból szabadságra. És lám, sikerrel járt, a bank ugyanis pénzbüntetést kapott. Persze azonnal fellebbeztek is a döntés ellen, írja az Oddity Central.

Idén áprilisban megszületett az újabb döntés, és ezúttal sem a bank nyert. Azt illetékes hatóság ugyan elismerte, hogy a férfi ügyeskedése nem volt túl etikus, de nem szegett törvényt a folyamatos nősüléssel, a bank ellenben igenis vétett a jogszabályok ellen.

Esküvő

Fotó: Pixabay

Lánykérés és esküvő kis túlzásokkal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top