nlc.hu
Szabadidő

Titokzatos betörő borotválja kopaszra az amerikai macskákat

Lakásokba surran be és macskákat borotvál kopaszra egy ismeretlen

Eddig hét cica bundája vált a titokzatos borotváló áldozatává.

Különös bűnténysorozat zajlik épp az Egyesült Államok keleti partján: a BoingBoing értesülései szerint a virginiai Waynesborow nevű kisvárosban eddig hét macskát borotvált kopaszra egy ismeretlen ember, aki a cicagazdik távollétében betör a lakásokba és leborotválja az ott élő macskák szőrét. 

Ez valójában két háztartást érint, a kisváros egyik utcájában ugyanis két lakás tulajdonosai is megdöbbenve tapasztalták, hogy a macskáik bundája részben eltűnt. Valaki ugyanis a cicák hasát, lábait és ágyékát is leborotválta. 

Titokzatos borotválórém kopasztja meg a kisváros macskáit

„Reggel még dús szőrű perzsa voltam!” (Fotó: Getty Images)

Kelly Walker, a helyi rendőrség századosa a sajtónak nyilatkozva elárulta, hogy az állatok semmiféle sérülést nem szenvedtek, láthatóan nem bántották őket, azontúl, hogy eltávolították róluk a szőrt. 

A rendőrség egyelőre nyomoz az ügyben, a rendőrszázados azt kérte a környékbeli lakóktól, hogy ha bárki azt látja, hogy egy ismeretlen valaki más macskájával foglalkozik, egyből jelentse a hatóságoknak. 

A cicák bundájáért aggódó olvasóink megnyugtatására jelezzük, hogy azonnal beszámolunk majd, ha az amerikai rendőrök kézre kerítették a titokzatos macskaborotváló rémet. 

Még több cica az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top