nlc.hu
Szabadidő
Az autótolvajt pofozó magyar nő története

Elmesélte a magyar nő, hogyan pofozott ki három autótolvajt a kocsijából Linzben

A magyar sajtót is körbejárta a hír, hogy egy magyar nő, Nyárádi Krisztina Ausztriában megtalálta az autója elrablóit, majd felpofozta őket és visszaszerezte a kocsiját. Most részletesen elmondta, hogyan történt.

Hősként ünneplik Ausztriában a magyar nőt, aki saját kezébe vette az igazságszolgáltatást, és visszaszerezte a rablóktól a kocsiját, amit azok elloptak tőle. Nyárádi Krisztina a játszótér egy padján hagyta a slusszkulcsát, amit aztán meglovasítottak tőle még múlt pénteken. A kulccsal a közeli mélygarázsban parkoló autóját is elvitték. A kétségbeesett 41 éves nő azonnal a rendőrségre ment feljelentést tenni, csakhogy az osztrák rendőrök nem akarták elhinni, hogy az alig kétezer eurót érő Opel Zafiráját bárki is ellopná. Hosszan kellett győzködnie őket, mire komolyan vették. A rendőrségről gyalog indult hazafelé, aztán egy zebránál éppen a saját kocsija állt meg előtte, benne három idegennel – mesélte el a részleteket a Blikknek Krisztina.

Jött a pofonofon (fotó: Pixabay)

Jött a pofonofon (fotó: Pixabay)

Pikk-pakk odaléptem, feltéptem az ajtót, és üvöltöttem, mint egy sakál, hogy ez az én autóm. Tudtam, hogy ha most nem cselekszem, sose látom viszont

– magyarázta a nő, aki ezután elkezdte pofozni a sofőrt. Az utasok a történtek hatására azonnal kipattantak a járműből, és később a sofőr is menekülni kezdett. Krisztina üldözni kezdte őket, de aztán rájött, hogy úgysem tudná bevinni őket a rendőrségre, így inkább egyből odahajtott. A rendőrök alig akarták elhinni a történetét, de megvizsgálva a kocsit cigarettacsikkeket és üdítősdobozokat találtak benne, amiről DNS-mintát vehettek. Jelenleg keresik a tetteseket, Krisztinának pedig újra van autója.

Autótolvajokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top