nlc.hu
Szabadidő

Ne dobj pénzérmét a repülő hajtóművébe!

Ha kedves az életed, sose csináld ezt repülés előtt

Eszedbe ne jusson aprópénzt dobni a repülőgép hajtóművébe, mint ahogy egy kínai férfi tette, mert biztos nem fog szerencsét hozni.
Repülőgép

Törölni kellett egy repülőjáratot Kínában, mert egy férfi pénzérméket dobott a gép hajtóművébe felszállás előtt. A Wang nevű férfi állítólag azt remélte, hogy a hajtóműbe hajigált apró jó szerencsét hoz, és a repülő gond nélkül földet ér a repülőút után.

Pedig nem kell mérnöki diploma ahhoz, hogy belássuk, ez szörnyű ötlet volt. Miért dobálna valaki bármit a repülőnek azon részébe, ami miatt a gép felemelkedik a levegőbe?

A repülő a Santung tartománybeli Weifang repülőteréről szállt volna fel, és a Hajnan tartománybeli Haikou volt a cél. Csak a személyzet éberségének köszönhető, hogy nem történt tragédia. Amikor a felszállás előtt elvégezték a szokásos ellenőrzést, akkor lettek figyelmesek néhány pénzérmére a földön.

Bár a hajtómű átvizsgálása után az összes aprópénzt megtalálták – amelyeket Mr. Wang gondosan piros papírba csomagolt –, biztonsági okok miatt a légitársaság úgy döntött, törlik a járatot. A férfit végül a rendőrök vitték el.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Pexels/ Soumya Ranjan)

Még több meghökkentő repülős történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top