nlc.hu
Szabadidő

Arnold Schwarzenegger netflixes kémsorozatban

Arnold Schwarzenegger netflixes kémsorozatban lesz főszereplő

Schwarzenegger először alakít főszerepet egy tévésorozatban, amely a Netflixen lesz látható.
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger egy netflixes kémsorozatban kapott főszerepet. A streamingszolgáltató szerdán a Twitter-oldalán jelentette be, hogy a 73 éves színész, volt kaliforniai kormányzó a főszerepet alakítja, emellett executive producerként is közreműködik a filmben.

Arnold Schwarzenegger a sorozatban a 30 éves színésznő, Monica Barbaro apját játssza. A történet szerint apa és lánya is a CIA-nak dolgozik titokban. De egyszer csak rájönnek, hogy mindketten az ügynökség emberei, és korábbi hazugságaik és titkolózásuk ellenére rákényszerülnek, hogy együtt dolgozzanak.

Schwarzenegger először alakít főszerepet egy tévésorozatban. Az egyelőre cím nélküli, egyórás epizódokból álló szériát a Skydance Television gyártja.

Barbaro korábban már több bűnügyi sorozatban szerepelt, köztük a Chicago Justice, a The Good Cop és a Dex nyomozó című produkciókban. Legutóbb a Top Gun: Maverick című akciófilmben dolgozott Tom Cruise-zal.

(MTI)

(Kiemelt kép: Tolga AKMEN / AFP)

Schwarzenegger az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top